Metode de plata

Metode de Plata

- Plata numerar ramburs la livrare

- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard

- Transfer bancar (Ordin de plata)

In functie de preferintele dumneavoastra va rugam sa alegeti una din urmatoarele modalitati de plata.

 

Plata ramburs numerar la livrare

In momentul in care curierul va livreaza produsul comandat veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail).

 

Plata online cu cardul  prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Plata prin Transfer bancar cu Ordin de Plata

 Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de E&P INVESTMENT GRUP SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. 

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise pe adresa de email comenzi@farmacia-copilului.ro .

Datele noastre, necesare pentru efectuarea platii sunt:

 

Nume societate : E&P INVESTMENT GRUP SRL

Sediul social si punct de lucru: Intrarea Sutasului nr.7, sector 1, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/10152/2005
Cod Unic de Inregistrare: RO17662797
Cont in lei deschis la GARANTI BANK – Gara de Nord,  RO36UGBI0000242004795RON